Tjenare, Havd här. Jag har på sistone lagt märke till att när man arkiverar en kista så låses den upp samtidigt. Är detta meningen?
Jag tycker själv att det kan bli en gnutta irriterande, till exempel när man kanske nyss har skördat ett par dubbelkistor vårtor, arkiverat kistorna, sålt skörden och skall sedan skall göra om proceduren. Då inser man att man har glömt låsa kistorna efter den förra arkiveringen när de väl skall arkiveras åter en gång, så då måste kistorna låsas igen och det blir bara en massa irritation utav det hela.
Som sagt vet jag inte om det är menat att vara såhär, men ifall inte så ville jag bara ta och rapportera det, då ingen annan verkar ha tagit upp det.