Nej, inte för regelbrott. Vi anger alltid när man är välkommen tillbaka.
Vi kan dock bannlysa spelare tills vidare om vi misstänker att någon har fått sitt konto hackat, så att kontots ägare löper mindre risk att någon obehörig loggar in och förstör.
För att skriva ett svar behöver du vara inloggad. Logga in